Oyun Haberleri

Duplex adlı korsan grubu, PS4’ü kırarak oyunları paylaşmaya başladı

Sony‘nin eski nesil oyun konsolu Playstation 3 piyasaya sürüldüğünde herhalde ben dahil bütün oyuncuları çok heyecanlandırmıştı. Zira o zamanların yeni jenerasyon oyun konsolu olarak geçen Playstation 3, bir süre sonra maalesef korsana yenik düşmüş ve torrent aleminde adını sıkça duyduğumuz Duplex adlı grup tarafından kırılmıştı. Ardından yine zamanın yeni nesil konsolu üzerinde çalışan Sony, piyasaya Playstation 4‘ü sürerek adeta kırılmadık satış rekorları bırakmamıştı. Çıkışından yıllar geçmesine rağmen Sony’nin inşa ettiği güvenlik duvarını geçemeyen korsan grupları bir türlü konsolu kıramamıştı. Ta ki bugüne kadar. 

Bildiğiniz gibi uzun süredir ortalıkta Playstation 4’ün kırıldığına dair bazı dedikodular dolaşıyordu. Lakin ben dahil hiçbir PS4 kullanıcısı bu dedikodulara pek önem vermiyorduk ki maalesef o dedikodular bir nebze de olsa doğrulanmış oldu. Zira Playstation 3’ü kırarak herkesin dikkatini çekmeyi başaran Duplex adlı oyun korsan grubu, yaptığı paylaşım ile PS4’ü kırdıklarını duyurdu. Yaklaşık 4 gündür ardı ardına paylaşımlar yapan grup, günde 2-3 adet oyun olmak üzere birçok PS4 oyununu kırıp torrent ağlarına servis etmeye başladı.

Genel olarak şu ana kadar kırılan PS4 oyunları;

-God of War
-God of War 3 | Remastered
-FIFA 18
-AC: Rogue | Remastered
-Middle Earth Shadow of War 
-Bloodborne
-RAID: World War II
-The Walking Dead PS4 Collection
-Far Cry 5
-Black Mirror
-Injustice 2

Dünya genelinde yüz binlerce kişi tarafından indirilen kırılmış oyunlar söylenene göre şu anlık sorunsuz şekilde çalışıyor. Ama her şeye rağmen biz tabii ki oyun, film, kitap veya müzik, aklımıza gelebilecek bütün materyallerin korsanından uzak durulması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu