Oyun Haberleri

Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı paylaşıldı

Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı ve detayları fazlaca beğenildi. Oyun için zaten çok yüksek bir beklenti vardı ve bu beklentilere Techland kayıtsız kalmayarak oyuna bazı yenilikler getirdi. Zombi temalı oyun için güncelleme ve bazı yeni ödüller peş peşe eklenmeye başlandı. Oyunun zevki her geçen gün biraz daha artıyor ve oyuncuları içine çekmeye devam ediyor.

Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı yayınlandı

Dying Light 2 Stay Human geçtiğimiz günlerde büyük bir güncelleme alarak oyuna bir dizi yeni özellik, rütbe ve yeni ödüllerin eklenmesi sağlandı. 13 Haziran tarihinde yayınlanan güncelleme içeriğinde oyuncuları oyuna olan ilgiyi arttıracak bir çok neden verildi diye biliriz. Techland tarafından yayınlanan fragmanın detaylarında kazanacağımız ödüller ve detaylar sergilendi.

Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı paylaşıldı

Artık oyuncular, yeni zombi türlerine karşı mutasyon örnekleri toplayabilecekler ama bunu yapmak içinde günlük ve haftalık ödülleri tamamlamak zorunda kalacaklar. Oyunda yeni kıyafet ödülleri de mevcut bunlar nedir derseniz, Nightrunner’s Claws ve Elite Nightrunner. Elbette bu ödülleri almak için Harper’s Token kazanmanız gerekiyor. Oyuna biz dizi yeni düşmanda eklendi. O nedenle yeni kıyafetlerinizin tadını çıkartmak için gece dışarda oldukça dikkatli olun.

Her ödülü tamamladıktan sonra yeni görevler ortaya çıkacak ve onlarda oldukça zorlu görevler olacaktır elbette. Bilmeyenler için belirtelim, oyun şu anda Steam üzerinde indirimde ve %33 oranında bir indirimle 233,83 TL üzerinden satışta. Zombi avlamayı seviyorsanız bu indirimi kaçırmayın deriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu