Oyun Haberleri

Dying Light 2 yeni oyun modu güncellemesi alacak

Techland bu ayın sonlarında Dying Light 2 için “New Game Plus” oyun modunu içeren yeni oyun modu güncellemesi yayınlamayı düşündüğünü açıkladı. Geliştirici stüdyo bugüne kadar oyun için yayınlamış olduğu en büyük yamalardan birisinin parçası olacağını da vurguluyor.

Dying Light 2 yeni oyun modu güncellemesi birçok düzeltmeyi de içeriyor

Techland açık dünya zombi oyununu en az beş yıl içeriklerle desteklemeyi ve güncel tutmayı açıklamıştı. Şimdiye kadar ücretsiz DLC’ler ve parkur denemeleri yayınlayan Techland’in yol haritasına göre ilki Haziran ayında başlayacak olan iki ücretli hikaye genişletmesi geleceğini gösteriyor.

Twitter üzerinde haberini veren Techland “Ekibimiz DL2 Stay Human için 3. yama üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Şimdiye kadar yayınladığımız en büyük yamalardan biri olacak. Hem çok oyunculu hem de tek oyunculu mod için birçok düzeltmenin yanı sıra, Yeni Oyun+ modunu da sunacak ve size The City’yi yeniden ziyaret etmeniz için daha fazla neden sunacak.” sözlerine yer verdi.

Bu sözler bizim için New Game Plus modunun, fotoğraf modunun ve yeni zorluk seviyeleri gibi bazı özelliklerin gelebileceğini gösteriyor.

Dying Light 2 yeni oyun modu içeren güncellemesi hakkında yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu