E3

E3 2018 Özel: Anthem’ın özel sunumuna girdik

Anthem, Bioware‘ın Mass Effect Andromeda‘da yaşattığı hüsrandan sonra duyurduğu bir oyun ve doğal olarak E3 2018 fuarının da en merak edilen oyunlarından birisi konumunda bulunuyor. Aslında bu oyunun Bioware için ya çöküş ya da çıkış oyunu olabileceğini de söyleyebiliriz. Bu nedenle Anthem‘ın önemi de çok daha büyük bir durumda.

Bioware imzalı Anthem’ı E3 2018’de gördük

EA Games‘in tanıtımlarına büyük önem verdiği Anthem, EA Play etkinliğinin de en büyük alanlarından birisine sahipti. Ayrıca diğer oyunlara oranla oyuna olan merakın ve ilginin de daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Peki Anthem bu kadar ilgiyi hak edebilecek bir oyun mu?

Aslında Anthem‘ın genel itibari ile ortada kalan bir yapım olduğunu da söyleyebiliriz. Görsel anlamda inanılmaz başarılı duran oyun dinamikleriyle de düzgün işleyen bir yapısı bulunuyor. Tüm bunlara rağmen oyunu izlediğinizde adını koyamadığınız bir eksiklik farkediyorsunuz. Oyun çok tek düze ilerliyor da diyebiliriz. İşte biz de Merlin’in Kazanı olarak EA Play etkinliğinde Anthem‘in kapalı kapılar arkasındaki özel sunumuna girdik. peki oyun hakkındaki düşüncelerinmiz nasıl?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu