Oyun Haberleri

EA’nin Switch ile geleceği FIFA 18’in başarısına bağlı

Bildiğiniz üzere Electronic Arts, FIFA 18’i Nintendo Switch için de yayınlayacak. Peki ufukta EA ve Nintendo Switch’den ne bekleyebiliriz? Electronic Arts’ın başkan yardımcısı Patrick Soderlund Nintendo Insider’a verdiği reportajda,  FIFA 18’in Nintendo Switch’de göstereceği performans ve satış rakamlarının gelecekte Switch için oyun geliştirmelerinde büyük bir rol oynayacağını belirtti.

Reportajına devam ederken çok büyük bir Nintendo fanboyu olduğunu belirten Soderlund, Switch’ini de her yere yanında taşıdığını belirtti. EA, diğer oyun şirketleri gibi platform-agnostik bir yaklaşımda bulunuyor. Eğer iş yapma ihtimali varsa EA her platforma oyun getirebilecek bir şirket. Buna Switch de dahil.

“Tüketicilerin ve oyuncuların olduğu her platforma oyun yaparız” diyen ve devam eden Soderlund, “Switch’in bir parçası olabileceğimize inanıyoruz ve Nintendo’nun büyümesine yardımcı olmak istiyoruz. Bu yüzden bu yıl Switch’de FIFA olacak. Hem de şu ana kadar yaptığımız en iyi FIFA.” dedi.

Sayıların faktör olduğu söyleyen Soderlund, EA’nin Switch geleceğinin FIFA’nın rakamlarına göre şekilleneceğini belirtti.

FIFA 18, Nintendo Switch için 29 Eylül’de çıkış yapacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu