Oyun Haberleri

eFootball 2022 1.0 güncellemesi oyuna ilk düzeltmeleri getiriyor

e Football 2022 1.0 güncellemesi, 14 Nisan’da yayınlanacak ve defans sistemi, pas geliştirmeleri,  “yeni” şut yörüngeleri ve çevrimiçi modun düzeltilmesi gibi geliştirmeler ile gelecek. Konami’nin Pro Evolution Socccer (PES) markasını ani bir kararla tamamen ücretsiz ve çevrimiçi yapmaya karar vermesiyle ortaya çıkan eFootball 2022 Steam’de “psikolojik korku” etiketi almak gibi trajikomik haberlere konu olmuştu.

eFootball 2022 1.0 güncellemesi önümüzdeki hafta yayınlanacak

Konami’nin eFootball markası için planı, oyunu ücretsiz şekilde ve oldukça sınırlı takım opsiyonları ve seçenekler ile yayınlayıp ardından ücretli ve isteğe bağlı DLC’ler ile desteklemekti. Ancak oyun piyasaya sürüldüğünde sunulan içeriğin çok az olması, ciddi teknik hatalar ve korkunç yüz modellemeleri gibi sebeplerden ötürü oyuncular eFootball 2022’yi Steam’de yerin dibine sokup üzerine kazık çakmışlardı.
eFootball 2022 1.0 güncellemesi
eFootball 2022’nin ilk güncellemesi ile ayrıca Dream Team adında, takım özelleştirmelerine dayalı bir mod oyuna eklenecek. Konami ” 1.0 ve sonraki güncellemeler ile oyunculara en iyi futbol oyunu deneyimini yaşatmak için çalışmaya devam edeceklerini” ve ” oyunculardan gelen geri dönüşlerin çok değerli olduğunu” vurgulamış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu