Oyun Haberleri

Elder Scrolls Online’a Morrowind eklentisi mi geliyor?

MMORPG sektörü bu aralar gittikçe tekelleşmeye başladı, bunu siz de fark ediyorsunuzdur. Sektöre yeni atılan oyunlar genelde pek tutmuyor ve insanlar bu yeni oyunları denedikten sonra ‘demirbaş’ haline gelmiş diğer oyunlara geri dönüyor. Sektörde demirbaş olmak da öyle pek kolay bir iş değil aslında. Ancak Elder Scrolls Online herhalde bu demirbaşlardan birisi haline geldi diyebiliriz. Artık yapımcılar da bunun farkına vardığından dolayı radikal değişikliklerle hali hazırda iyi durumda olan oyunlarını daha geniş ve daha verimli bir hale getirmeye çalışıyor. Genellikle bunun da en güvenli yolu, oyunun geçtiği evreni genişletmek oluyor.

Elder Scrolls Online da her ne kadar büyük bir evrene sahip olsa da oyuncular artık ana seriden, daha tanıdık yerleri görmek istiyor ve bu yerlerin başında da hiç şüphesiz Morrowind’in geçtiği yer olan Vvardenfell geliyor. Görünüşe göre Bethesda’nın bu konu hakkında çeşitli teferruatları olacak.

‘Dataminer’ dediğimiz, oyun dosyalarını inciğine-cıncığına ayırarak gizli dosyaları ortaya çıkaran arkadaşlarımızdan birisi olan Reddit kullanıcısı FloorBelow, Elder Scrolls Online’ın dosyalarına derinlemesine inmiş ve arada bir yerde gizlenmiş olan Vvardenfell haritasını bulmuş. Bulduğu dosyalarda Haalu, Redoran, Telvanni şehirleri, Vivec, Dunmer kaleleri ve Dwemer harabeleri bulunuyor.

Bu sene, 1 Mayıs’ta Morrowind’in 15. yaşı kutlanacak. Belki de Bethseda bu kutlama için özel ve nostaljik bir sürpriz hazırlıyor olabilir. Hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu