Oyun Haberleri

Elite: Dangerous’da ek paket skandalı!

Sunduğu neredeyse sonsuz büyüklükteki galaksi ve başarılı grafikleri ile, kritiklerden ve oyunculardan oldukça olumlu yorumlar alan Elite: Dangerous, yeni gelecek ek paketi Horizons’ın fiyatlandırma politikası yüzünden oldukça yoğun tepkiler alıyor.

Oyun içerisindeki gezegenlere iniş yapmamıza olanak sağlayacak olan yeni ek paket, Frontier tarafından 60$’a satışa sunulacak. 60$ ödeyip ek paketi satın alan oyuncular ise, oyunun normal sürümüne de sahip olmuş olacak. İplerin koptuğu nokta ise, oyunun standart sürümünü hali hazırda 60$ ödeyerek satın almış oyuncular, yeni ek paket için yine 45$ ödemek zorunda kalacak.

Oyuncuların ise fiyatlandırma politikasına tepkileri çığ gibi büyümeye devam ediyor. Şuan için Frontier’den henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, bu kadar yoğun eleştiriden sonra büyük ihtimalle bir geri adım görebiliriz. Çünkü Frontier Developments, oyun erken erişimde iken gezegenlere iniş özelliğinin ekleneceğini belirtmişti, ama bunun belli bir ek paket içerisinde ve para ile satılacağını söylememişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu