Teknoloji Haberleri

Elon Musk’tan Mars’a gitmeye parası olmayanlar için çözüm önerisi

Günümüzün en popüler girişimcisi olan Elon Musk, geçtiğimiz günlerde ilgi çekici bir açıklama yaptı. Twitter üzerinden devamlı olarak takipçileri ile etkileşimde olan Musk, parası olmayan insanların da Mars gezegenine gidebileceğini belirtti. Yabancı basında yer alan habere göre SpaceX Ceo’su, 2050’ye kadar bir milyon insanı Mars’a taşıyacağını açıkladı. Bununla ilgili olarak Mars gezegenine isteyen herkesin gidebilmesi gerektiğini savunan Musk, parası olmayanlar için kredi sağlanması gerektiğine inanıyor.

Elon Musk’tan Mars’a gitmeye parası olmayanlar için çözüm önerisi

Ayrıca Mars gezegeninde yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Musk, parası olmayan insanların bu şekilde yolculuk masraflarını karışılayabileceğini belirtti. Yani Mars’a gitmek istiyor ve para bulamıyorsanız, Elon Musk için Mars’ta çalışarak masraflarınızı çıkartabilirsiniz. Diğer bir yandan yakın zamanda Mars için seyahatlerine başlayacağını belirten Musk tüm hazırlıklara devam ediyor. Eğer kendisinin çalışmalarını merak ediyorsanız, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Bakalım 2050 yılına kadar Mars gezegenine olan seyahatler nasıl bir şekilde sağlanacak? Merakla bekliyoruz. Diğer bir yandan ülkemizde de bu konuda çalışmaların yapılması beklenmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu