Oyun Haberleri

En iyi geliştiricilerimiz yeni mobil oyunlar üzerinde çalışıyor

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Blizzcon 2018 etkinliğinde yeni oyunlarını ve oyunlarına getireceği yenilikleri açıklayan Blizzard, her ne kadar Warcraft 3 Warforged ile takipçilerinin sevgisini kazansa da, Diablo Immortal ile de bir o kadar kendine karşı nefret eden bir kitle oluşturmayı başardı. Diablo hayranları yeni bir Diablo oyunu veya Diablo 2 Remastered/Remake beklerken, Blizzard’ın yeni Diablo oyununu mobil platformda çıkartacak olması, tüm video oyun dünyasının dikkatini çekti. Ayrıca bu oyunun, önemli bir Diablo hikayesi anlatacak olması da, mobil tarafta oyun oynamayı sevmeyen hardcore oyuncu kitlesini iyice sinirlendirdi.

Blizzard yeni mobil oyunlar üzerinde çalışıyor

Şimdi ise Blizzard, yabancı basın ile yaptığı bir röportajda en iyi çoğu geliştiricilerinin yeni mobil oyunlar üzerinde çalıştığını açıkladı. Gelecekte bu oyunlarla alakalı bilgiler vereceklerini belirten Blizzard adına konuşan Allen Adham, firmanın mobil pazara yeni yeni girdiğini belirten açıklamalar yaptı.

Görünüşe göre bir dönem PC oyuncularının en sevdiği firmalardan bir tanesi olan Blizzard, artık gözünü tamamen mobil platforma dikmiş durumda. Umarız ilerleyen dönemlerde tecrübeli firmadan güzel AAA oyunlar görmeye devam ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu