Oyun Haberleri

Epic Games Store açıldı, bedava verilecek oyunlar belli oldu

Epic Games’in birkaç gün önce duyurduğu Epic Games Store bugün itibariyle açıldı. Platforma özel oyunlarla açılış yapan mağazanın Aralık ayı içerisinde bedava olarak vereceği oyunlar da belli oldu.

Epic Games Store, Subnautica ve Super Meat Boy’u bedava verecek

Steam’e rakip olması planlanan Epic Games Store bugün açıldı. Epic Games Store‘da yer alacak olan ilk oyunlar da belli oldu. 

Epic Games Store‘un mağazasında bulunan oyunlardan en dikkat çekeni sanırım The Journey. PS3 için özel bir oyun olan The Journey‘nin PC platformuna gelmesi oldukça güzel. 

Epic Games Store‘da bulunan mevcut oyunlar oyunlar; Ashen ve Hello Neighbor: Hide and Seek. Supergiant Games tarafından geliştirilen Hades adlı oyun da platformun ilk erken erişim oyunu olarak satışa çıkmış durumda. Epic Games Store’da yakın zamanda satışa çıkacak olan oyunlar ise şöyle; Darksiders 3, Genesis Alpha One, The Journey, Maneater, Outer Wilds, Rebel Galaxy Outlaw, Satisfactory, Subnautica, Super Meat Boy ve World War Z.

Epic Games Store‘un belli aralıklarla oyunculara ücretsiz oyun vereceği belirtilmişti. İlk açılış ayında verilecek iki oyun duyuruldu. Başarılı hayatta kalma oyunlarından birisi olan Subnautica ve zorlayıcı platform oyunu Super Meat Boy mağaza üzerinde ücretsiz olacak. Subnautica 14-27 Aralık tarihlerinde, Super Meat Boy ise 18 Aralık-10 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak alınabilecek.

Epic Games Store ile ilgili güzel bir bilgiyi de sizlerle paylaşalım. Mağaza Türk Lirası üzerinden satışı destekliyor ve şu an için bölgesel fiyatlandırma yapıyor. Örneğin 40 Euro fiyatla satılan Ashen’ın Türkiye fiyatı 149 TL. 20 Euro fiyatla satılan Hades ise 69 TL. Bu fiyatlara baktığımızda Euro kurunun 4 TL yakınından alındığını söyleyebiliriz. 

Epic Games Store, görünüşe göre sektöre sağlam bir giriş yapma niyetinde. Tabii ki ilerleyen günlerde mağazadaki ürün sayısı artacaktır, bir süre sonra gerçekten kaliteli içeriklerin yer alacağını bile söyleyebiliriz. İlk ay hediye edilecek oyunlar da gayet kaliteli yapımlar. Siz ne düşünüyorsunuz, Epic Games Store güzel bir başlangıç yapacak gibi durmuyor mu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu