Oyun Haberleri

Epic Games Store yeni özellik ile geliyor

Epic Games Store yeni özellikler sayesinde kendini geliştirmeye devam ediyor. Geliştirici ekibinin kullanmış olduğu Trello isimli yönetim aracında ekibin yapacağı geliştirmeler yer almakta. Bugün Trello’da bulunan “Sıradaki” başlığı altında bir hareketlilik yaşandı ve yeni bir özelliğin geleceği bilgisi verildi. Gelecek olan bu yeni özellik çoğu oyuncuyu büyük bir yükten kurtaracak cinsten.

Epic Games Store yeni özellikler ile eksiklerini kapatıyor

Eklenecek olan yeni özellik Epic Games Store kütüphanenizi özelleştirmenizi sağlayacak.  Kütüphanesinden çok fazla oyuna sahip olan kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlayacak bu özellik. Steam ile arasında bazı konularda ciddi farklar olan Epic bu tarz güncellemelerle aradaki farkı yavaş yavaş kapatmaya başladı.

Her Perşembe günü ücretsiz bir şekilde AAA oyun veren Epic Games, çoğu oyuncunun kütüphanesinde yüzün üzerinde oyun barındırmasına imkân sağladı. Tabi bu durum kütüphanede ufak sorunları da beraberinde getirdi. Daha önce de kütüphaneye kategori özelliği ekleyen Epic Games Store, artık oyuncuların oyunlarına daha kolay ve hızlı bir şekilde erişmelerine imkân tanıyacak.

Elbette Trello’da sadece bu özellik listelenmedi. Yakın zamanda gelmesi beklenen ve üzerinde çalışılan bazı özelliklerde şöyle, oyuncuların başarılarını ve kupalarını sergileyebilecekleri bir alan, oyunlar hakkında yıldızlı değerlendirme yapacakları bir de bölüm geleceği gelen bilgiler arasında. Bu özellikler Steam gibi rakipler tarafından zaten kullanılmakta. Bazı konularda geç kalan Epic hızlı bir şekilde geliştirmeleri yayına almayı planlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu