Oyun Haberleri

Epic Games, yeni büyük sürprizlerin sinyallerini veriyor

Her haftanın perşembe günü, oyunculara ücretsiz bir şekilde oyun sunmaya devam eden Epic Games, bu hafta ise; Godfall Challenger Edition ve Prison Architect’in yanı sıra, yeni büyük sürprizlerin sinyallerini veriyor. 16 Aralık saat 19.00’a kadar kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebileceğiniz bu iki yapım, büyük sürprizlerin habercisi gibi gözüküyor.

Epic Games, yeni büyük sürprizlerin sinyallerini veriyor

Oldukça uzun bir zamandır ücretsiz bir şekilde dağıttığı oyunlara ara vermeyen Epic, zaman zaman ise ‘Gizemli Oyun’ adı altındaki sürprizlerle karşımıza çıkıyordu. Görünüşe göre şirket, yılbaşına kadar bu gizemli oyunlardan dağıtacak. Ayrıca, sürprizler bunlar ile sınırlı değil. Geçtiğimiz günlerde Epic Games Mağazası’na ‘sepet’ özelliği eklendi ve bu sepetin, Epic’in kupon sistemi ile entegre bir şekilde çalışacağından bahsedildi. Bu da demek oluyor ki; eğer satın almak istediğiniz bir oyun 80TL’yi geçmediği için kupondan yararlanamıyorsanız, 5TL’lik bir oyunu daha sepetinize ekleyerek sorunu çözebileceksiniz.

Epic Games, yeni büyük sürprizlerin sinyallerini veriyor

Epic Games ücretsiz oyunları nasıl alınır? Ücretsiz oyunlar sekmesine, buraya tıklayarak oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında ise bir Epic hesabına ihtiyacınız olacak. Tamamen ücretsiz bir şekilde hesabınızı oluşturduktan sonra; ücretsiz oyunlar sekmesindeki oyunların üstüne tıklayıp, ücretsiz oyununuzu kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilir ve dilediğiniz zaman oyununuza ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu