Oyun Haberleri

Epic Games yılbaşı indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar

Hepimizin beklediği yılın sonu ve indirimler silsilesi geldi çattı. Steam kış indirimleri sırasında kaçmayacak oyunlar yazımızdan sonra sizden de gelen taleplerle Epic Games kuponlarıyla kelepir oyun avı yapmaya karar verdik. Özellikle Epic Games yılbaşı indirimleri de devam ederken birkaç güzel oyunu ucuza kütüphaneye eklemeyi kim istemez ki? Oluşturacağımız liste kuponları da kullanarak 60 TL indirimle müthiş oyunları komik fiyatlara aldığımız bir liste olacak.

Epic Games yılbaşı indirimleri kupon.avi

[reklam=496]

Öncelikle indirimlerin 7 Ocak TSI 19:00 tarihinde bittiğini söyleyelim. Yılbaşına kadar da her gün bir ücretsiz oyunu kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Ayrıca hepinizin bildiği gibi Epic Games 80TL ve üzeri oyunlarda geçerli 60 TL indirim kuponunu her satın alımda yeniliyor. Aldığınız ilk ücretsiz oyunla birlikte hesabınıza eklenen -veya daha önce- kuponları da kullanarak birbirinden güzel oyunları uygun fiyatlara yakalayabiliyorsunuz. Biz de buna odaklanarak bir liste oluşturmaya ve tabiri caiz ise kelepir avı yapmaya çıktık.

Assassin’s Creed Valhalla 163,27 TL fiyatıyla alınabilir. Hala uygun değil ancak oyunun en ucuz fiyatı Epic Games üzerinde bu şekilde karşımıza çıkıyor. Almak isteyenlere…
Crysis Remastered kupon ile birlikte 20,39 TL fiyatına düşüyor. Efsaneyi gelişmiş grafiklerle oynamak isterseniz güzel bir tercih olabilir.
Mortal Shell kuponla birlikte 23,30 TL gibi uygun bir fiyata geliyor. Eğer souls-like oyunlarla aranız iyiyse bu fiyata kaçmaz diyebilirim.
Star Wars: Squadrons yeni bir oyun istiyorum fakat çok da uçuk fiyatlar ödeyemem diyenler için Epic Games yılbaşı indirimleri + kupon ile birlikte 107,99 TL fiyatıyla karşımıza çıkıyor.
Star Wars Jedi: Fallen Order da indirimde ve kupon da düşüldüğünde 99,60 TL fiyatıyla alınabilir. Son iki oyun biraz uçuk oldu fakat gördükleri en düşük fiyatlarda takıldıkları için listeye ekledim.
Medieval Dynasty indirimde değil fakat kuponunuzu kullandığınızda 29,00 TL gibi güzel bir fiyattan alabilirsiniz. Türü seviyorsanız sizi memnun etmeyi başarabilir fakat unutmayın oyun hala geliştiriliyor.
Grand Theft Auto V, hala almadıysanız diye kupon ile birlikte 24,50 TL fiyatıyla satılıyor.
Spellforce III: Fallen God yine indirimde olmayan oyunlar arasında fakat kupon ile 48,75 TL fiyatına düşürebilirsiniz. Tabi bu tür oyunları seviyorsanız.
Ghostrunner hem indirimde, hem de kupon uygulandığında 66,75 TL fiyatına düşüyor.

Listede göreceğiniz üzere özellikle Epic Games yılbaşı indirimleri boyunca dağıtılacak kuponların etkilediği oyunlara yer verdim. Kupon uygulanmayan birçok farklı oyun da mağazada indirimde fakat oyun kütüphanesi henüz Steam kadar geniş olmadığından belli başlı oyunlar için tercih edilse de o zenginliği hissettiremiyor. Ancak her gün bir ücretsiz oyun vermesiyle ve kuponlarla güzel oyunları baya ucuza getirmesiyle tercih edilebilir. Rekabet her zaman iyidir, değil mi? 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu