Sinema/TV - Haberler

Erdal Beşikçioğlu İstanbul Tatbikat Sahnesi’nde!

Behzat Ç. ve Reaksiyon dizilerinin başrol oyuncusu ve sevilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, İstanbul Tatbikat sahnesinde oynamaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu tarafından, yeniden diriltilen, 1 mayıs 2014’te Ankara’da, daha sonra da İstanbul Beşiktaş’ta açılan Tatbikat sahnesi, bütün tiyatro severleri 7-18 eylül tarihleri arasında Bir Delinin Hatıra Defteri adlı oyuna ev sahipliği yapacak.

Peki nedir Bir Delinin Hatıra Defteri ?

Hikaye, Rusya çarı Çar 1. Nikolay döneminde geçiyor. Son derece baskıcı olan bu Çar’ın döneminde yaşayan bir devlet memurunun hayatı üzerine odaklanılıyor. Günlük formatında yazılan hikaye, Başkahramınız olan devlet memuru Popriçin’in deliliğe doğru gidişini konu alıyor.

Yaşadığı sıkıcı hayata bir de müdürünün kızına duyduğu aşk eklenince, içindeki girdap iyice büyüyor karakterimizin.

Yaşadığı psikolojik gerilimler ve Çar’ın baskıcı yönetimi sonucunda, hikaye karakterimizin kendini İspanya kralı sanmasına kadar devam eder ve akıl hastanesine kapatılması ile son bulur.


Erdal Beşikçioğlu, oyun boyunca bir vincin üzerinde oynuyor. Erdal Beşikçioğlu, bu marjinal oyuna bütün istanbulluları bekliyor!

Oyunun, 8-10 eylül arasındaki biletleri çoktan tükendi. 15-18 eylül arasındaki oyuna bilet satın almak için buraya tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu