Oyun Haberleri

Escape from Tarkov beklentileri karşılayabilecek mi?

Bu aralar Escape from Tarkov ismini sıkça duyuyoruz değil mi? Battlestate Games tarafından geliştirilmeye devam edilen yapıt, yayınlanan videolar ile gündeme gelmeyi başardı. MMO tabanlı FPS/TPS seçeneği ile piyasaya çıkmak için gün sayan hayatta kalma oyunu olan Escape from Tarkov, insanların beklentilerini karşılayabilecek mi?

Özellikle son yıllarda popüler olmayı başaran hayatta kalma oyunlarına baktığımız zaman, kimisi hala eski sorunlar ile oyuncuları çileden çıkarsa da, kimisi de aylık güncellemeler ile daha iyi bir oynanış yapısı ile karşımıza çıkıyor. DayZ, H1Z1, ARK: Survival Evolved ve Rust gibi popüler oyunların arasına girecek olan Escape from Tarkov, farklı yapısı ile insanların bir hayli dikkatini çekti.

Battlefield serisi için yayınladığı videolar ile ün kazanan Westie, bu sefer Escape from Tarkov için bir ilk bakış videosunu yayınladı. Şu ana kadar yayınlanan tüm videoları birleştirerek inceleyen isim, herkes gibi kendisinin de heyecan içerisinde bu oyunun çıkacağı zamanı beklediğini belirtti. Hepimiz gibi, çıkmadan önce popüler olan oyunun çıkışı ile birlikte tüm heyecanın gitmesinden korkan Westie’nin ilk bakış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu