Oyun Haberleri

Escape From Tarkov Twitch’te en çok oynanan oyun oldu

Grafikleri ve gerçekçi atmosferi ile dikkat çeken Escape From Tarkov ilk olarak 2016 yılında duyurulmuştu. Rus oyun geliştirme stüdyosu Battlestate Games‘in geliştirdiği Arma ve DayZ gibi dönemin ses getiren oyunlarından ilham alan FPS türündeki oyun Escape From Tarkov yayınlanmasının ardından ilk kez Twitch’te en çok oynanan oyun oldu. Pek çok yerli youtuber’da Twitch’te yükselen Escape From Tarkov akımına ayak uydurarak oyunu oynamaya başladı. Bir anda yeniden popüler olan oyun adeta kartopu etkisiyle Twitch’in en çok izlenen oyunu oldu.

Escape From Tarkov Twitch’te en çok oynanan oyun oldu

124 Bin anlık izleyici sayısına ulaşan Escape From Tarkov bir anda Twitch’te en çok izlenen oyun oldu. Ortalama 40 bin civarı izleyicisi bulunan oyunun izlenme oranları bir anda arttı.

Oynanış bakımından tamamen gerçekçi bir deneyim sunan Escape From Tarkov’da, silahın tetiğine kadar modifiye etme imkanı bulunuyor. Silah üzerinde yapılan modifikasyonlar da oynanışa ciddi anlamda etki ediyor. Genellikle karanlık ortamlarda geçen bina içi bölgelerde, tüfek ışığı hem etrafı aydınlatmaya, hem de karşımızda düşman bulduğumuz anlarda gözlerini kör etmeye yarayabilen oyunda Rusya’nın soğuk atmosferi oldukça gerçekçi bir şekilde oyuna yansıtılmış durumda. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu