Oyun Haberleri

Eski Blizzard çalışanlarından korku oyunu geliyor!

Çoğunluğunu eski Blizzard çalışanlarının oluşturduğu ve EA firmasından ayrılan bazı isimlerin de yer aldığı Kollide Entertainment’in ilk oyunu şekillenmeye başladı. Firma açtığı Kickstarter projesi ile Broken isimli oyunlarının duyurusunu da yapmış oldu. Eski yapımların yanı sıra Diablo, Warcraft, WoW, Starcraft ve Hearthstone dahil olmak üzere Blizzard’ın hemen hemen çıkmış tüm oyunlarında emeği geçen bu ekibin geliştirdiği Broken’ın hedeflediği rakam ise 275.000$ olarak belirlenmiş.

Bölümler halinde yayınlanması planlanan Broken, hikaye olarak 2021 yılında geçen ve TPS kamera açısına sahip bir oyun olacak. Özel kuvvetlerde görev yapan Logan Kyle ve ailesinin başından geçen olaylara tanıklık edeceğimiz oyunda, kendimizi biyolojik silahlar sonucu mutasyona uğrayan insanlarla dolu bir dünyada bulacağız.

Broken hikaye ve oynanış açısından Last of Us, Half Life ve The Walking Dead gibi önemli yapımlardan esinlenmiş. Buna rağmen yapım ekibi oyunun eşsiz bir ambiyansa sahip olmasını hedefliyor. Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilir ve oyunun konsept çalışma ve videolarına göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu