Oyun Haberleri

Eski Rockstar çalışanına göre GTA 6 yapım aşamasında!

Oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan GTA serisi şüphesiz Grand Theft Auto 6 ile devam edecek fakat bu oyun ile ilgili şimdiye kadar Rockstar’ın ağzından çok fazla açıklama görmedik. Buna rağmen oyunun bir süredir yapım aşamasında olduğuna dair önemli bir detay ortaya çıktı.

Rockstar bir süredir Grand Theft Auto 6 üzerinde çalışıyor

GTAForums üyelerinden biri olan ApolloThunder isimi kullanıcı GTA 6 ile ilgili önemli bir detayı keşfetmiş. Bu detaylar daha önce Rockstar firmasında GTA V dışında Red Dead Redemption 2 oyununda da aktif olarak görev alan Bibin Michael isimli çalışanın Artstation hesabında ortaya çıkmış. Eskiden Rockstar Games’ta çalışan ve şu sıralar Codemasters firmasında görev alan Bibin Michael’in hesabına baktığımızda GTA V indirilebilir içerikleri dışında GTA 6 üzerinde de çalıştığını görüyoruz. 3D Artist pozisyonunda görev alan Michael’ın konsept araç tasarımları üzerinde çalıştığı da net bir şekilde gözüküyor.

Çalıştığı tarih aralığına baktığımızda ise 2017 ve 2018 yıllarında Rockstar’da çalıştığı gözüküyor. Yani firmanın bir süredir GTA 6 üzerinde çalıştığını da söyleyebiliriz. Aşağıdan Bibin Michael’ın Artstation hesabındaki açıklamaya ve çalışanın Red Dead Redemption 2 credits ekranındaki ismine göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu