eSpor

EVO 2018’e katılan Türk esporcu ARUUU, maalesef yenilgiye uğradı

Her sene Amerika’da düzenlenen ve dünyanın en büyük dövüş oyunları turnuvası olarak gösterilen EVO 2018, bu sene de oldukça renkli görüntüleri sahneledi. Çeşitli dövüş oyunlarında turnuvalar düzenleyen EVO yetkilileri, bu kez Türk ancak Amerika’da yaşayan esporcu ARUU’ya turnuvada yer verdi. Eleme maçlarında Jeondding isimli esporcu ile karşılaşan ARUUU, sadece bir kez el alabildi. Kendisi, Koreli rakibine karşı yetersiz olsa da, EVO 2018’de Türk bir oyuncuyu görmek oldukça güzel.

Türk oyuncu, Tekken turnuvasında yenildi

Maçta favori karakteri Xiayou‘yu seçen ARUUU, Tekken’in sinir bozucu karakteri Eddy‘e karşı dövüştü. Diğer bir yandan normalde başka turnuvalarda birinciliklere sahip olan Jeondding’in daha ilk turdan ARUUU ile karşılaşması ise ARUUU için büyük talihsizlik oldu.

Turnuvanın finalinde ise Koreliler çarpıştı. Dövüş oyunu turnuvalarında çok fazla hata yapmayan Koreliler, ilk defa bir final maçında hata üstüne hata yaptılar. Seyircileri şaşırtan Korelilerin arasından Lowhigh birinci geldi. Sona geldiğimizde ARUUU‘ya katılacağı sonraki turnuvalarda başarılar diliyoruz. Eğer dilerseniz kendisinin Twitch kanalını buradan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu