Oyun Haberleri

Fallout 4′ ten bomba haber!

QuakeCon 2015, dün akşam başladı.PC Gamer, konferans başladıktan sonra Fallout 4 severler için güzel haberlerle geldi! Fallout 4′ ü sabırla bekleyenler için müjde niteliğindeki yenilikleri açıklayan PC Gamer, biraz da olsa yüreklere su serpti.İşte, yenilikler şöyle:

– Fragmanda gördüğümüz “Dogmeat” (Yanımızdaki köpek) komut verilebilir olacak.Bulduğu eşyaları getirebilecek, düşmanları yağmalayabilecek ve sizi harika bir şekilde koruyabilecek!
– Seviye atlama sistemi organize edilmiş durumda.Yani oyundaki perkleriniz(Kilit açma, hitabet vs.) S.P.E.C.I.A.L ile doğru orantılı olacak.Yüksek seviye S.P.E.C.I.A.L puanı olanlar, yeteneklerde de ilerlemiş olacaklar.
– Sunucu hacklemek(Terminal Hack) ve Kilit açmak(Lockpicking) yine bizlerle
– Yanınıza alabileceğiniz ayrı ayrı 12 yoldaşınız olacak.Cinsiyetiniz farketmeksizin sizinle romantik bir ilişki içine girebilirler isterseniz.Yanınıza ancak bir yoldaş alabiliyorsunuz.Dogmeat, Codsworth, Preston Garvey ve Piper yoldaşlarınızdan bazıları.
– İsterseniz yalnız gidebilir ve bu sebeple yetenek puanı kazanabilirsiniz
– Lexington ve Quincy adında 2 kasaba olacak. (Bilinen)
– Codsworth ve Mr. Handy Robot, Stephen Russel tarafından seslendirildi.Thief oyununda Garret’ i seslendirenle aynı kişi!
-Binlerce isim önceden kaydedilmiş olacak.Yani isminizi istediğiniz gibi koyabilir ve NPC’ lerin size isminizle hitabınızı dinleyebilirsiniz!

S.P.E.C.I.A.L sistemiyle (Strength-Güç, Perception-Algılama, Endurance-Dayanıklılık, Charisma-Karizma, Intelligence-Zeka, Agility-Çeviklik ve Luck-Şans) kazandığınız puanları, yetenek ağacında bazı yetenekleri açmak veya geliştirmek için kullanabilirsiniz.Her S.P.E.C.I.A.L üyesinin kendisine ait 10 yeteneği var.

Ve yayınlanan demodan da son olarak bir kaç örnek:

– Bazı klas silahlar varlıklarını sürdürmeye devam edecek; Fat Man Mini Nuke, Sniper Rifles, Modifiye silahlar ve lazer silahları.
– Gizlilik, düşmandan kaçınmak ve hack yapmak için kullanılabilecek. Robotları hackleyerek düşmana ağır hasar verdirtebilirsiniz!
– Düşman birliklere karşı gösterdiğiniz tutum (Fallout: New Vegas gibi) çok önemli bir yere sahip olacak.
– Radyasyon önemli bir etken.Oyuncunun maksimum canını düşürecek.Ta ki radyasyonu temizleyene kadar.

Fallout 4, 10 Kasımda sizlerle!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu