Sinema/TV - Haberler

Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald’dan yeni fragman

Harry Potter’ın yan hikayesi olarak karşımıza çıkan serinin yeni filmi Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald‘ın yeni fragmanı yayınlandı. Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerede Bulunurlar filminin devam filmi olan Grindelwald’ın Suçları filminin bu yeni fragmanı Comic Con fuarında yayınlandı.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ın yeni fragmanı geldi!

Harry Potter hayranlarını büyücü dünyasına tekrar götürecek olan filmde ilk filmden de hatırladığımız Newt Scamander‘ın macerası kaldığı yerden devam edecek. Tabi serinin en azından ilk film için en büyük sürprizi olan Johnny Depp‘ten sonra devam halkasında ise Jude Law‘ın ön plana çıkması bekleniyor. Ne de olsa Dumbledore‘un gençliğini görmek eminim birçok Harry Potter hayranını fazlasıyla heyecanlandırıyordur.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald hakkında

Yönetmen koltuğunda Harry Potter serisinin sevilen filmlerinden olan Melez Prens, Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Ölüm Yadikarları 1. ve 2. bölümünün yönetmeni olan David Yates bulunmakta. oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne’ın Newt Scamander’ı canlandıracağı filmde ayrıca Jude Law, Johhny Depp, Ezra Miller ve Zoe Kravitz gibi oyuncular da bulunuyor. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filminin ülkemizde 16 Kasım’da vizyona gireceğini de hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu