Oyun Haberleri

Far Cry 5, Western tarzında olabilir!

Geçtiğimiz hafta Ubisoft, Fransa Facebook hesabından bir Far Cry 3 görseli paylaşmıştı. Bunun üzerine dedikodular ortaya çıkmış ve Far Cry 3’ün devamı ya da Remastered sürümünün geldiğine dair fikirler dile getirilmişti. Bunlar çok geçmeden boşa çıktı ancak yeni ve farklı bir Far Cry ile karşılaşacağımızın dedikoduları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Başlıktan da anladığınız üzere bu kez Spaghetti Western tarzı bir Far Cry’ın geleceğine dair söylentiler var. Spaghetti Western ne diye soracak olursanız, ki ben de bilmiyordum – yeni öğrendim, İtalyan yapımı Western filmlere verilen admış. İyi, Kötü ve Çirkin gibi.

Hatta hatırlarsınız, Ubisoft 2015’in Ocak ayında bir anket düzenlemiş ve oyunculara sonraki Far Cry temalarında neleri görmek istediklerini sormuştu. Seçeneklerden birisi 19. yüzyıl Amerika’sında geçen, Spaghetti Western temasıydı.

Peki bu dedikodu nereden geliyor… Öncelikle, dün Great Falls Tribune sitesi bir haber yaptı ve kuzeydoğu Montana çayırında bulunan kilisenin bir video oyunu için çekimlere sahne olduğunu bildirdi.

Habere göre, popüler yapımcı Jeff Guillot çekimin, global bir markanın devamı için olduğunu söyledi. Sahneyi çekmek için bir drone kullanan Guillot ve ekibi, rapora göre “yarım mil uzakta geçmekte olan bir trenin arka plan olduğu bir sahnede, asılı bir çanın altında kapışan iki adamı” çekmiş.

Jeff Guillot kim diye soracak olursanız, kendisi daha önce Far Cry: Primal’ın da live-action fragmanını çeken kişiydi. Aynı şey şu anda Far Cry 5 için yapılıyor olabilir.

Buna ek olarak, Kotaku’ya bugüne kadar çoğu sızıntı haberini sağlayan güvenilir kaynak Jason Schreier da bu çekimin Far Cry 5’e ait olduğunu doğruladı.

Elbette her söylenti haberinde olduğu gibi, burada da haberin yalnızca bir söylenti olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Yalnız şöyle bir düşününce, Western tarzda bir Far Cry de hiç fena olmazdı değil mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu