Sinema/TV - Haberler

Faruk Aksoy’dan farklı bir Türk filmi geliyor: ‘Özgür Dünya’

Yönetmenlik denemelerinin yanı sıra yapımcı olduğu Recep İvedik, Fetih 1453 gibi filmlerle de hatırlayacağımız Faruk Aksoy, oldukça farklı bir film ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Özgür Dünya isimli bu filme dair ilk görüntüler yayınlandı.

Özgür Dünya’nın ilk fragmanı Çarşamba günü yayınlanacak

Bir süredir yapım aşamasında olan Özgür Dünya filmi, bazı sinema sitelerinde yer alsa da filmde dair hiçbir bilgi bugüne kadar bulunmuyordu. Filmin açılan resmi Twitter adresinden bir video yayınlandı ve bu videoda filme ait ilk görüntülere yer verildi. Bu görsellere baktığımızda CGI ile yapılan sahneler görüyoruz. Açıkçası bazı sahneleri ilgi çekici bulsam da özellikle kolu dövmeli olan karakter görüntüsünü pek sevemedim. Diğer taraftan filmin sosyal medya tanıtımlarının Youtuber’lar tarafından ufaktan yapılması da türü konusunda kafalarda daha çok soru işareti bırakıyor.

Filmin kadrosuna baktığımızda ise sinema sitelerinde Murat Serezli, Hayal Köseoğlu, İdris Nebi Taşkan ve Rabia Öztürk gibi isimlerin listelendiğini görüyoruz. Med Yapım ve Ay Yapım imzasını taşıyan filmin açıklamasında yapılan “Geleceğin Türk Sineması” sözü ise oldukça iddialı ve merak etmemizin de belki de en büyük sebebi. Filmin ilk fragmanı ise Çarşamba günü yayınlanacak. Siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu