Oyun Haberleri

Fatal Frame: Maiden of Black Water PC ve konsollara geliyor

İlk olarak 2014 yılında Nintendo Wii U konsoluna çıkan Fatal Frame: Maiden of Black Water oyunu için yeni bir duyuru geldi ve oyunun bu sene sonunda tekrardan piyasaya sürüleceği açıklandı. Aslında duyuru ilk olarak Nintendo’nun düzenlemiş olduğu E3 2021 sunumunda geldi. Sunumda tekrardan gün yüzüne çıkan oyunun sadece Nintendo Switch için yeniden ele alındığını düşünmüştük. Fakat sunumun ardından oyunun PC ile birlikte diğer tüm konsollara geleceği de açıklandı.

Fatal Frame: Maiden of Black Water PC ve konsollar için geliyor

Bu duyurunun oldukça şaşırtıcı bir duyuru olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Çünkü oyun ilk etapta sadece Wii U için özel olarak çıkmıştı. Dahası Fatal Frame serisinin hakları uzun bir süre önce Nintendo firması tarafından satın alındı. Yani Nintendo kendi bünyesinde bulunan bir oyunu PC ve diğer konsollar için piyasaya sürecek de diyebiliriz.

Korku oyunları ile haşır neşirseniz Fatal Frame serisinin ne kadar önemli olduğunu da biliyorsunuzdur. Özellikle ilk iki oyunu ile iliklerimize kadar sarsırmamızı sağlayan seri sonrasında her ne kadar biraz kan kaybetmiş olsa da her oyununda o korku dolu atmosferini korumayı başaran nadir serilerden biri olarak gösteriliyor. Farklı karakterleri kontrol ettiğimiz oyunda Hikami dağı bölgesine gidecek ve her zaman olduğu gibş deklanşörümüze basarak hayaletler ile mücadele edeceğiz. Nintendo Switch, PS4, PS5, PC, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarına gelecek oyunun bu sene sonunda piyasaya çıkacağını da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu