Oyun Haberleri

F.E.A.R. 3 yepyeni detaylar ve görüntüler

F.E.A.R. 3 ile Alma geri dönecek bunu daha önce zaten söylemiştik. Fakat bu sefer oğulları Point Man ve Paxton Fettel sizlere oldukça farklı bir F.E.A.R. deneyimi sunmak adına yanınızda olacaklar.

Oyunu tek kişi ya da co-op olarak iki kişi oynayabileceksiniz. Eğer tek kişi oynayacaksınız Point Man ile oynamak zorundasınız. Fakat co-op olduğunda Alma’nın diğer oğlu Paxton Fettel (ki kendisi oldukça fazla psişik güçlere sahip) ile de oynama şansınız olacak.

Bütün bunların haricinde oyunda yer alacak düşmanlarda ortaya çıktı. İşte karşılaşacağınız düşmanların bir listesi:

Scavenger

Scavenger’lar eşi benzeri görülmemiş bir güç ve saldırganlığa sahipler. Fakat nasılsa bu agresifliklerini birbirlerine karşı bastırmayı öğrenmişler.

The Creep

The Creep insan bedeninin çarpılmış halidir. Bozulan fiziği ve işkenceye uğramış gibi görünen vücudu kendi iç nefretiyle insanlardan tiksinmesinden kaynaklıdır. Hayatta tek bir amacı var Point Man ve onun kardeşi Paxton Fettel’i öldürmek.

Cultist

Cultist’ler grup halinde gezen ve çılgınca size saldıracak olan delirmiş düşmanlar olarak adlandırılabilir. Uzak mesafeden üzerinize depar atmak ya da yakından size tekme tokat dalmaya çalışmak gibi huylara sahipler.

Cannibal

Cannibal’lar bir bölgede tuzak kurup saklanırlar ve siz oradan geçerken size saldırırlar. Ardından tekrar sizden kaçarak başka bir bölgede tuzak kurmak için yok olurlar. Ölü bedenleri yerde gördüğünüzde içiniz çok rahat olmasın. Cannibal ırkı bir anda sizi yemek için ayağa fırlayabilir.

Grunt

Agresif ve disiplinliler. Armacham’ın askerlerinden Grunt, zekice bölgelerde saklanarak hedeflerini kıstırıp tuzağa düşürmeyi hedeflerler. Diğer Grunt’larla koordine olarak, yaylım ateşi açılmasını sağlayacak, sizi sıkıştırmak için değişik taktikler uygulayacaklar.

Ayrıca tırmanma, sürünme ve tutunma gibi hareketleri de kolaylıkla yapabildiklerinden harita üzerinde oldukça serbest şekilde gezebiliyorlar.

Sniper

Sniper’lar doğal olarak sizi uzaktan vurmak adına varolan birimler. Siperlerde saklanırlar ve bir anda kafalarını kaldırdıklarında, siz onları farkedene kadar sizin için çok geç olabilir. Bir keskin nişancı kafasını siperden çıkardığında kırmızı lazeri hedefine doğrulacak ve siz de bu şekilde yerlerini tespit edebileceksiniz.

Heavy Bombardier

Aynı keskin nişancılar gibi, tek farkları ellerinde bir roketatar taşıyor olmaları olsa da, uzak mesafelerden korkulu rüyanız haline gelecekleri kesin. Eğer üzerinizde kırmızı değil de yeşil bir lazer görürseniz korkmayın. Birkaç saniye sonra üzerinize bir roket gelecek demektir.

Heavy Riot

Kendilerine aşırı güvenleri var ve disiplinliler. Ellerinde kalkanlarıyla yavaş yavaş ilerleyerek hedeflerini yok ederler. Bütün Armacham askerleri arasında onlardan daha saldırgan bir birim bulmanız mümkün değil. Her zaman sizin dibinize kadar girmeyi severler ve ellerindeki kalkan sayesinde bunu kolaylıkla yaparlar.

Phase Commander

İnsan olsalarda kullandıkları teknoloji onları geçici bir süreliğine yok etmeye yetiyor. Bu yok oluşumlarıda katı maddelerin içerisinden geçebilmelerine olanak tanıyor. Yani duvarlardan ve tavanlardan ya da yerin altından üzerinize saldıracaklarını tahmin edebiliyorsunuzdur.

Phase Caster

Onlarda insanlar ama teknolojileri açtıkları geçitler sayesinde askerleri savaş alanına yığmalarına olanak tanıyor. Siz onları öldürdükçe yenilerini göndereceklerinden emin olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu