Cevaplar

FIFA 22 FUT Heroes / Kahramanları nedir?

Geçtiğimiz günlerde duyurusu ve detayları gelen FIFA 22 Ultimate Team’de futbolun en unutulmaz oyuncuları FUT Heroes olarak sahaya dönerken nostaljiyi yaşayın. FIFA 22 Ultimate Team’deki FUT Heroes hakkında bildiğimiz her şey burada.

FIFA 22’deki FUT Heroes ya da FUT Kahramanları nelerdir?

FUT Heroes, FIFA 22 Ultimate Team’deki yeni bir oyuncu türüdür. Belirli bir ligde bir oyuncuyu ve kahramanlık anlarını temsil ederler. İKON’lardan farklı olarak, aynı ligdeki tüm oyunculara benzersiz bir kimya bonusu sunarlar.

FIFA 22 FUT Heroes / Kahramanları nedir?

FUT Hero kartları nasıl çalışacak?

FUT Hero kartları eşsiz bir kimya bonusu ile geliyorlar. Bu oyuncular milliyetlerinin yanı sıra bir lige (kariyerlerindeki kahramanca bir ana özel) bağlıdırlar, ancak bir kulübü temsil etmeyecek.

Bu, FUT Heroes’un kendileriyle aynı ligdeki herhangi bir oyuncuya bağlantı sunacağı anlamına geliyor. Aynı ulustan oyuncular için olağan dostluğu da sergileyecekler.

EA yetkilisinin belirttiğine göre: “FUT Heroes, belirli kahraman anlarına bağlı, lige özgü benzersiz bir kimyaya sahiptir, aynı ligdeki herhangi bir oyuncuya hem bir kulüp bağlantısı hem de her zamanki ulus bağlantısı sağlar ve size hayalinizi inşa etmek için yeni yollar sunar. FUT 22’de futbolun en ünlü anlarından bazılarını canlandıracaksınız.”

FUT Kahramanları kimlerdir?

EA’nın şu ana kadar onayladığı tüm FIFA 22 Kahraman oyuncuları, reytingleri, uyrukları, ligleri ve potansiyel konumlarıyla birlikte aşağıda bulabilirsiniz. FIFA 22’nin 1 Ekim’deki resmi çıkışından önce, Ağustos ve Eylül aylarında daha fazla FUT Heroes duyurulacak.

Oyuncu Konum Değer Lig Milliyet
Abidi Pele CAM 89 Ligue 1 Uber Eats Gana
Mario Gomez ST 88 Bundesliga Almanya
Tim Cahill ST/CAM 85 Premier Lig Avustralya
Diego Milito ST 88 Serie A Arjantin
Jorge Campos GK 87 Liga BBVA Meksika
Fernando Morientes ST 89 La Liga Santander İspanya
Sami El Cabir ST 86 MBS Pro League Suudi Arabistan
Robbie Keane ST 86 Premier Lig İrlanda
Clint Dempsey LM/CF/ST 85 MLS ABD
Ole Gunnar Solskjær ST 86 Premier Lig Norveç
Lars Ricken CM/CAM 85 Bundesliga Almanya
Antonio Di Natale ST 88 Serie A İtalya
Ivan Cordoba CB 87 Serie A Kolombiya
Jürgen Kohler CB 89 Bundesliga Almanya
Antonio Di Natale ST 88 Serie A İtalya
Joe Cole CAM 87 Premier Lig İngiltere
Ivan Cordoba CB 87 Serie A Kolombiya
Aleksandr Mostovoi CAM 86 La Liga Santander Rusya
Freddie Ljungberg RM 86 Premier Lig İsveç
Jerzy Dudek GK 86 Premier Lig Polonya

Oyuncuları görünce aklımıza, keşke Maradona’nın Dünya Kupası’nda attığı ve futbol tarihini “Hand of God / Tanrı’nın Eli” olarak geçen anı ya da, efsanevi kaleci Higuata’nın yine Dünya Kupası’nda yaptığı kurtarışları canlandırabileceğimiz sahnelerin de oyuna eklenmesi ne güzel olurdu diye düşünmeden edemiyoruz.

FUT Hero kartları FIFA 22 nasıl alınır?

  • FUT Heroes, oyundaki diğer kartların çoğu gibi paketler halinde sunulacak. Daha sonra bunları Transfer Pazarında alıp satabileceksiniz. Bu, çok sayıda FIFA 22 jeton gerektirebilir .
  • FIFA 22 Ultimate Edition’ı 11 Ağustos’tan önce ön sipariş verirseniz, 1 Aralık’tan itibaren takas edilemez bir FUT Heroes oyuncusu edinebileceksiniz.
  • Diğer FUT Heroes kartları, Squad Building Challenges aracılığıyla kullanılabilir hale gelebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu