Oyun Haberleri

FIFA 23 Dünya Kupası modu duyuruldu

FIFA 23 çıktığı andan beri spor severlerin aklındaki soru işaretlerinden biri giderilmiş oldu. EA Games beklenen açıklamayı yaptı ve FIFA 23 Dünya Kupası modu resmen duyuruldu. Üstelik önümüzdeki hafta 9 Kasım tarihi ile oyuna ekleniyor.

FIFA 23 Dünya Kupası modu 9 Kasım’da geliyor

FIFA 23 Dünya Kupası modu PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC’ye gelecek. Switch’teki FIFA 23 Legacy Edition sürümü ise güncellemeyi alamayacak. Açıkçası Switch kullanıcı olup FIFA 23 alan varsa, onlar için gerçekten üzücü bir haber olduğunu söylemek gerek. FIFA Mobile oyuncuları ise 8 Kasım’da bir gün erkenden bu oyun moduna giriş yapabilecekler.

32 takımın yer aldığı yer aldığı Dünya Kupası modunda oyuncular dilediği şekilde özelleştirme de yapabilecekler. Yani turnuvaya katılamayan takımları, dilerseniz turnuva moduna dahil edebileceksiniz. Bizim için güzel bir haber 🙁

FIFA Dünya Kupası 2022 güncellemesi ayrıca oyuncuların bir ülke seçip Eleme Aşamasında mücadele ederek turnuvayı kazanmalarını sağlayacak Çevrimiçi Turnuva Moduna da sahip olacak. 21 Kasım – 18 Aralık tarihleri arasında FIFA Dünya Kupası Live ile gerçek hayattaki Dünya Kupasının gerçek Grup ve Eleme aşamaları boyunca güncellenecek canlı bir deneyim de sunacak. Eğer bir maçın sonucu umduğunuz gibi olmazsa, tarihi yeniden yazma ve takımınızı zafere taşıma şansına da sahip olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu