Oyun Haberleri

FIFA 23 maç içi yenilikleri paylaşıldı

EA Sports’un FIFA adıyla çıkaracağı son oyunu FIFA 23 için yeni bir video paylaşıldı. Yayınlanan videoda bu sefer oyunun maç içerisinde saha, animasyonlar, hakemler ve spiker tarafında yapılan yenilikler tanıtıldı. Geçtiğimiz yıllara göre sevilen serinin son oyunu, biraz daha fazla yeniliği içerisinde barındıracak gibi görünüyor. Özellikle hayranlar tarafından yıllardır beklenen bazı özellikler de yavaş yavaş oyuna dahil ediliyor.

FIFA 23 saha içi yenilikleri tanıtıldı

Gösterilen yeniliklerden ilki saha deformasyonları oldu. Öyle ki artık gol sevinci sırasında yerde kayarak bıraktığınız izler dahi maç boyunca orada görünmeye devam edecek. Geliştirici bunun görsel olarak oyundaki en büyük yeniliklerden birisi olduğunu söylüyor. Artık kayarak müdahalelerde ya da bir şekilde deforme olan saha yüzeyi maç boyunca öyle kalacak. Bu küçük ancak oyun deneyimini daha keyifli hale getirecek bir yenilik olarak karşımıza çıkıyor.

Aynı zamanda FIFA 23 karşımıza daha yüksek gölge kaliteleriyle gelecek. Bu kale filesinin gölgeleri de dahil olmak üzere stadyumun düşürdüğü gölgeler, oyuncuların yüzleri, topun gölgeleri gibi birçok alanı kapsayan bir yenilik olarak karşımıza çıkıyor. Sahanın içinin yanı sıra maç öncesi sinematikleri de yenilenmiş ve bu yıl daha farklı, duygusal sinematikler göreceğimiz söyleniyor.

Kadın futbol takımlarının bu yıl oyuna geleceğini zaten biliyorduk ve gösterilen bir diğer yenilik de oyuna kadın hakemlerin ekleniyor olması. Gerçek kadın ve erkek hakemlerin oyuna uyarlanmış olduğunun altını çizerek gerçeğe en yakın sonucu elde etmek için çalıştıklarını da belirtiyorlar.

FIFA 23 maç içi yenilikleri paylaşıldı

Siz de benim gibi FIFA’nın artık taraftarlar konusuna el atmasını bekliyorsanız, ona da el attıklarını söyleyelim. Tabi çok büyük değişimler beklemek biraz hayalperestlik olur ancak bu yıl taraftarlar konusunda çeşitliliği artırmışlar. En azından birbirinin aynısı olan iki taraftarın yan yana durup aynı animasyonlara sahip olmayacağını söyleyebiliriz.

Kalenin ağlarıyla ve yeni gol sevinçleri ile birlikte eklenen bütün maç içi yenilikler videoda gösterilmiş. Bu yıl, biraz daha dolu dolu bir FIFA oyununun geldiğini görmek mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu