E3

Final Fantasy VII Remake’in beklenen oynanış videosu geldi

Final Fantasy VII Remake’in beklenen oynanış videosu Square Enix’in sunumunda yayınlandı. Yayınlanan oynanaış görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Final Fantasy VII Remake’in beklenen oynanış videosu geldi

Final Fantasy VII Remake‘in merakla beklenen oynanış videoları sonunda yayınlandı.  3 Mart 2020’de çıkacak olan Final Fantasy VII Remake’te orijinal oyunda olduğu gibi farklı karakterleri kontrol edebileceğiz. Ancak özellikle savaş mekaniğinde oldukça önemli değişiklikler olacak. Final Fantasy VII Remake‘te karşılaşacağımız boss savaşları ile ilgili bir de uzun vido yayınlandı. Bu videoya da aşağıdan göz atabilirsiniz.

Playstation’un en çok sevilen oyunlarından Final Fantasy VII, pek çok Final Fantasy seven oyuncu için serinin en iyisi olarak gösteriliyor. Square Enix oyuna gösterilen bu ilgiyi göz ardı etmemiş ve Final Fantasy VII’nin yeniden yapımı üzerinde çalışmaya başlamıştı. Yarın düzenlenecek olan Square Enix konferansında sahne alacağını tahmin ettiğimiz yapım için yepyeni oynanış videosu görebiliriz. Cloud Strife’ın ana karakter olduğu yapım, hikaye anlatımı bakımından Fi Final Fantasy hayranları arasında yıllar sonra bile konuşulmaya devam ediliyor. Bakalım yeni oyun sevilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu