Oyun Haberleri

For Honor turnuvası açıklar ve hatalar yüzünden rezil oldu

Ubisoft, yakın zamanda düzenlediği turnuva ile For Honor’ın yaklaşan 3. Sezonunu kutladı. Bu kutlama oyunun açıkları ve hataları yüzünden fiyaskoya dönüştü. Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanan turnuvada, maçlar sırasında yaşanan hatalar bir oyuncunun oyunu kaybetmesine bile sebep oldu.

Aşağıdaki Twitch klibinde görebileceğiniz gibi, haritada bulunan bir bug yüzünden oyuncunun karakteri kısa bir yükseklikten yere düşüyor ve bu yüzden oyunu kaybediyor. Arladaşın verdiği tepkiden de durumu anlayabilirsiniz.


Bir başka klipde Raider karakterinin aynı hareketi ardı ardına yaptığını görüyoruz. Aşırı güçlü olan bu hakeret aynı zamanda da bloklanamıyor. Söylenene göre de bu açık turnuvada çoğu maçta kullanılmış.


Turnuvanın birincisi bile Raider açığını kullanarak oyunu kazanırken, kupasını veren oyun geliştiricisi “oyun stilini değiştirmen gerekir” diyerek bir mesaj vermeye çalıştı.


For Honor oyuncularının çoğu Ubisoft’un bu açıkların turnuvada kullanılmasını engellemesi taraftariyken, konu hakkında Ubisoft her zamanki gibi sessiz kalmayı tercih etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu