Oyun Haberleri

For Honor’ın gelecekteki planları açıklandı

Eğer hala For Honor oynuyorsanız ve yeni içerik için can atıyorsanız, size iyi haberlerimiz var. Ubisoft bugün yaptığı açıklamada, For Honor için gelecekteli planlarından bahsetti. Betasında aşırı beğeni ve oyuncu kitlesi kazanan oyun, çıkışından sonra yokuş aşağı yuvarlanmaya başlamıştı. Yaşananlara rağmen For Honor’dan ümidini kesmeyen Ubisoft, oyunu toparlamak için büyük adımlar artıyor.

For Honor’ı desteklemeye devam edeceklerini ve oyunu ileri taşıyacaklarını belirten Ubisoft, For Honor’dan ümidi kesmemiş.For Honor önümüzdeki Ağustos ve Kasım’da iki yeni sezona sahip olacak. Bu iki sezon oyuna çok sayıda yeni içerik getirecek. Yeni karakterler, haritalar, ekipmanlar ve daha fazlasını getirecek olan For Honor, Season Pass sahiplerine de bu içerikleri erken erişim ile verecek.

Yeni sezonlarla birlikte, oyuna birden çok yeni özellikler de eklecenek. Rekabetçi maçları, rekabetçi 4v4, yeni 4V4 PVP modu, eğitim modu ve üçüncü parti sunucular oyuna eklecenek. Public Test Serverlarında mevcut olan güncelleme, tamamen oyunculardan gelecek olan geri bildirimlere göre değiştirilecek. Şimdilik sadece PC’de mevcut olan güncelleme, yakında diğer platfromlara da gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu