Oyun Haberleri

For Honor’ın oyuncu sayısındaki artış, Ubisoft’u memnun etti

For Honor‘un 15 milyon oyuncu sayısına ulaştığı açıklandı. Yeni içeriklerle ve etkinliklerle Ubisoft‘un sürekli canlı tuttuğu çevrim içi odaklı aksiyon oyunu For Honor, önemli bir oyuncu sayısına ulaştı. Ubisoft For Honor‘un bu başarısı ile ilgili bir de yazı yayınladı. Yazıda Fon Honor topluluğuna teşekkür edilirken, Ubisoft’un oyunu desteklemeye devam edeceğinin altı çizildi.

For Honor’ın oyuncu sayısı ne kadar?

Aslında çıkış döneminde Ubisoft, For Honor’dan çok da beklediğini bulamamıştı. Çıkış yıllarının ardından Fonor Honor oyuncu kitlesinin bir bölümü kaybetmişti. Ancak daha oyunun ücretsiz olarak verilmesiyle birlikte, For Honor’un oyuncu kitlesi de artmaya başladı. Ubisoft sürekli olarak içerik olarak oyunu canlı tutmayı başardı. Sonuçta For Honor 15 milyonluk oyuncu sayısına ulaşmayı başardı.

Destansı mücadelelerin yaşandığı For Honor’da, tek oyunculu oyun modunun yanında, aynı zamanda arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çok oyunculu modlar da yer alıyor. Her biri kendine özgü silahları ve oyun tarzı bulunan farklı ülkelerin savaşçılarıyla oynayabileceğimiz For Honor’a ücretsiz güncellemeler ve yeni etkinlikler de duyurulmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu