Oyun Haberleri

Fortnite’ı kara delik yuttu, gizemli bekleyiş başladı

Oyun dünyasının en çok oynanan yapımlarından biri olan Fortnite‘da geçtiğimiz saatlerde beklenen gelişmeler yaşandı ve sezon 10 görkemli bir olayla kapandı. Oyunu oynayanlar önce gizem dolu bir olay ile karşılaştı daha sonrasında ise oyun alanı koca bir kara delik tarafından yutuldu. Peki şimdi ne olacak?

Fortnite’ı kara delik yuttu, gizemli bekleyiş başladı

Öncelikle oyunun 10.sezonunu sonlandıran bu gizemli olay tüm oyuncularda aynı anda başladı. Yani kimi oyunun ortasındayken, kimi ise henüz haritaya atladığında bu olay ile karşılaştı. Oyun alanına düşen gök taşlarından sonra büyük bir patlama oldu ve Fortnite’ın dünyası bir kara delik tarafından yutuldu. O dakikadan itibaren hem oyunda hem de oyunun canlı yayınlarında bazı harf ve rakamların da gözüktüğü bir kara delik bulunuyor.

İşin daha ilginç olan tarafı ise kara deliğin oyunun dünyası ile birlikte sosyal medya mesajlarını da yutmuş olması. Yani bu büyük etkinlik ile birlikte Epic Games, Fortnite’ın Twitter adresi üzerindeki tüm mesajları da sildi. Burada da Youtube’da olduğu gibi sadece kara deliğin gözüktüğü gizemli yayın devam ediyor. Bu rakamlar neyi sembol ediyor, ya da oyunun 11.sezonu hangi sürprizler ile başlayacak henüz belli değil. 11.sezonun Chapter 2 olarak başlayacağı, yeni bir harita ve köklü değişiklikler ile geleceği de belirtiliyor. Muhtemelen ilerleyen saatlerde bu gizem çözülecek ve 11.sezon başlayacak.

Diğer taraftan ister sevin ister sevmeyin, yapılan bu etkinliğin gerçekten de iyi hazırlandığını kabul etmek gerek. Siz bu etkinlik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu