Oyun Haberleri

Forza Motorsport, 500’den fazla araçla geliyor

Microsoft sonunda yeni Forza Motorsport oyunu için sessizliğini bozdu ve Turn 10 stüdyosunun uzun süredir üzerinde çalıştığı oyun için beklenen bazı açıklamaları yaptı. Oyunun yeni videosu ile birlikte hem teknik hem de içerik anlamında bazı detaylara yer verildi.

Forza Motorsport için yeni bir video yayınlandı

Görsel anlamda gerçekten de iddialı bir video ile birlikte oyundaki araçlarda ışın izleme özelliğinin kullanılacağı da açıklandı. Geliştiricilere göre, Forza Motorsport çıktığında 500’den fazla, gerçek hayatta da kullanılan araç içerecek. Dahası oyunda 800’den fazla benzersiz yükseltme ve özel modifikasyon bulunacak. Ayrıca oyuncuların ustalaşması için çoklu pist düzenleri içeren 20 piste de oyunda yer verilecek.

Turn10 Studios, son derece ayrıntılı bitki örtüsü dahil olmak üzere bir önceki nesile göre 10 kat daha gerçekçi bir ortamın oyuncuları bekleyeceğini söylüyor. Bir önceki oyunun en çok eleştiri alan yönelerinden biri olan seyirci tarafında ise yeni Forza Motorsport oyununda on binlerce tam animasyonlu 3D seyirci bulunacak. Oyunun yayınlanan yeni videosu şu şekilde;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu