Oyun Haberleri

Freddy Krueger hangi oyuna konuk oluyor?

Elm Sokağında Kabus serisi ile bir dönemin en önemli korku faktörlerinden biri olan Freddy Krueger, uzun bir aradan sonra yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kabuslarımıza girmesi ile daha sonra çıkan birçok yapımda da göndermelere maruz kalan Freddy Krueger‘ın Dead by Daylight oyununa geleceği açıklandı.

Freddy Krueger geri dönüyor!

Tıpkı 13. Cuma oyununda olduğu gibi 4 vs 1 oynanışa sahip olan Dead by Daylight‘a eklenecek olan Freddy Krueger, oyunda yine dehşet saçmaya hazırlanıyor. Diğer 4 kişinin 1 oyuncudan kaçmaya çalıştığı yapımda, Freddy Krueger muhtemelen Leatherface (Deri Surat) ve Michael Myers yerine seçebileceğimiz alternatif bir karakter olarak oyuna eklenecek. Karakterin oynanışında ne gibi farklılıklar yaratacağına dair bir açıklama ise henüz yapılmamış.

Freddy Krueger, 2 milyona yakın satış rakamı ile yapımcısının yüzünü güldüren Dead by Daylight’a 26 Ekim, yani bugün itibari ile eklenecek. Sahip olduğunuz platforma göre bu karakteri 6.99$ ya da 7.99$ fiyat etiketi ile oyuna aktarabileceksiniz. Freddy Krueger oyuna eklenmesi ile ilgili yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu