Oyun Haberleri

Friday the 13th: The Game’in çıkış tarihi belli oldu

Friday the 13th: The Game, co-op ve çevrimiçi sekmesinde yavaş yavaş popülerleşen bir yapım. Uzun süredir devam eden film serisinin konularında olduğu gibi, bir grup genç Hokey Maskeli Jason abimizden kaçmaya çalışıyor. Yapımcı Gun Media, bundan harika bir co-op oyun olacağını anlamış ki, filmin lisansını alarak oyun üzerinde gelişmeye başladı.

Yarı başarılı olarak devam eden oyun, her ne kadar bitirilmiş gibi görünse de, halen gelişim aşamasında. Gun Media, oyunun popülerliğini arttırmak için Kickstarter’da bağış yapanlara oyunun kutulu versiyonunun gönderileceğini belirtti. Tabii bazı yardımıcılar, gelmeyeceğini farkedince parasını geri istedi.

Parasını geri isteyenlere kötü, fakat oyunun ayrı severlerine ise iyi bir haber var. Friday the 13th: The Game, yapımcı Gun Media tarafından işin şakasıyla beraber 13 Ekim 2017, yani cuma günü kutulu versiyonları çıkacak. Sadece Playstation 4 ve Xbox One için kutulu versiyonu bulunacak yapımın, henüz PC için bir fiziksel kopyasının çıkacağı ile bir bilgi bulunmuyor.

Friday the 13th: The Game, şu an PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için satışta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu