Sinema/TV - Haberler

Gambit filmi için bir kez daha düğmeye basıldı

Sadece X-Men dünyasının değil, Marvel’ın da en bilinen, önemli ve bir o kadar da farklı karakterlerinden biri olan Gambit’in filmi için uzun süredir bir çalışma mevcut. Buna rağmen film için hala ilk adım atılmış değil çünkü filmin yapımı adeta yılan hikayesine dönmüş durumda. Son olarak geçtiğimiz yıl Mart ayında çekimlerinin başlayacağı belirtimiş ama hemen sonrasında filmin ertelendiği açıklanmıştı. Uzun süredir sessizliğini koruyan film için nihayet bir açıklama geldi ve az da olsa tünelin ucunda ışık gözüktü.

Yapılan açıklama ise bizzat Gambit rolünü üstlenecek olan ünlü oyuncu Chaning Tatum tarafından geldi. Gambit projesinin ne halde olduğu ve hala bu rolü oynayacağına dair kendisine sorulan bir soru üzerine konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Chaning Tatum “Evet, kesinlikle. Zaten şu anda bu proje üzerinde çalışıyoruz.” sözlerini sarfetmiş.

Yapılan bu açıklamaya rağmen Fox tarafından hala somut bir adım atılmış değil. Filmin yönetmeni hala belirsizliğini koruyor. Tabi kadroda Gambit dışında hangi karakterlerin olacağı da belirsiz. Yani Chaning Tatum bu açıklamayı yapmış olsa da Gambit filmini görebilmek için daha uzun bir süre beklememiz gerekecek. Yine de tünelin ucunda ışık olduğunu bilmek sevindirici.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu