Sinema/TV - Haberler

Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm fragmanı yayınlandı

İzledikçe keyfimizin yerine geldiği ve heyecanın yükseldiği Game of Thrones’un 7. sezonu bir yandan da moralimizi bozmaya devam ediyor. Sadece birkaç bölüm sonrası yine uzun bir bekleyişe gireceğimiz serinin yeni bölümü için her hafta olduğu gibi bir tanıtım videosu yayınlandı.

Öncelikle yeni bölüm fragmanının henüz 5. bölümü izlemeyen kişiler için Spoiler niteliğinde olacağını söylemem gerekiyor. Çoğumuz bu akşam izleyeceği için lütfen yorumlarda da Spoiler içeriklerden uzak duralım.

4. bölümü ile tüylerimizi diken diken eden ve çoğumuzun 5. bölümü bu akşam izleyeceği seride tempo da iyice yükselmiş durumda. Yayınlanan 7. sezon 6. bölüm fragmanına baktığımızda ise beklenen karşılaşmanın yaşanacağını görüyoruz. Jon Snow’un da dahil olduğu bir grup sonunda Ak Gezenler ile karşılaşıyor. tabi fragmana bakacak olursak işler pek istedikleri gibi gidiyor denemez.

Burada asıl nokta ise Jon Snow’un yanındaki kişiler. Fragmana baktığımızda beric Dondarrion ve Sandor Clegane (The Hound) gibi karakterlerin de Jon Snow ile birlikte olduğunu görüyoruz. (Muhtemelen 5. bölümde bu karşılaşma yaşanıyor.) 7. sezon 6. bölüm fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu