Sinema/TV - Haberler

Game of Thrones için gerçek bir kale inşa ediliyor

Game of Thrones şüphesiz şimdiye kadar en çok izlenen çok dizi konumunu almış durumda. İstatistiksel verilerin de doğruladığı bu iddia sonucunda yapımcı firma büyük hayran kitlesi olan diziye sınırsız kaynak sunmaktan çekinmiyor. Bu sıralar final sezon çekimleri başlayan dizi için sıfırdan bir kale inşa edildiği ortaya çıktı. Diğer kurulan setler gibi bu kale setinin de Kuzey İrlanda’da yapılacağı söylendi. İlk başta sadece mazgallı siperlerin inşa edildiği bilgisi ortaya çıkarken, daha sonrasında yapılan eklemeler ile inşa edilen kalenin Winterfell kalesi kadar büyük olduğu söyleniyor.

Game of Thrones çekimleri için gerçek kale yapılıyor

Kurulan setin, dizide Kara su Körfezi olarak adlandırılan bölgede, Lannister ailesine ait bir kale olacağı belirtildi. Son sezonun büyük savaş sahneleri ise bu kalenin etrafında geçecekmiş. 2019 yılı içerisinde yayınlanması beklenen yeni Game of Thrones sezonu, bakalım hayranlarına istediklerini verebilecek mi?

Son sezonlarda kitaplardan bağımsız bir şekilde ilerleyen dizi, bazı noktalarda eleştiri yağmuruna tutulabiliyordu. Ancak yedinci sezon ile güzel bir bitiş yapan Game of Thrones’un yeni sezonundan dizinin sevenleri oldukça umutlu durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu