Sinema/TV - Haberler

Game of Thrones’un Mountain’ı plastik şişeye karşı

Popüler kültürün ve sosyal medyanın altın çağında sefasını süren Game of Thrones, artık diziyi izlemeseniz bile ‘izlemiş kadar olduğunuz’ bir yapım haline geldi. Şahsen son sezonu izlemedim. Ancak gerçekleşen her olayı sosyal medya sayesinde gününde öğrenir oldum. Hayır bir gün ben de kitaptan spoiler yığacağım duvarıma, evime gelip molotof atacaklar diye korkuyorum.

Dizinin en ikonik sahnelerinden birisi haline gelen ‘Utanç Yürüyüşü’ sahnesini bilirsiniz. Septa, Cersei’nin arkasına geçmiş, shame de shame, shame de shame diye aynı kelimeyi tekrarlayıp duruyordu. Nedeni-sonucu şimdilik bizim konumuz değil. Sodastream diye bir firma var. Ülkemizde faaliyet göstermiyor ancak yabancı ülkelerde bayağı popüler. Sodastream’in makineleri sayesinde gidip marketten plastik şişelere doldurulmuş sodaları almanıza gerek kalmıyor. Bu makine sayesinde kendi sodanızı yapıyorsunuz. Böylece de plastik şişe kullanmayıp, çevreye zarar vermemiş oluyorsunuz.

Game of Thrones’un Septa ve Mountain karakteri Sodastream’in yeni reklam kampanyası için anlaşmış ve bir kez daha kameranın karşısına geçmiş. Hem çevreye duyarlılık, hem de Sodastream’in tanıtımı için gerçekten güzel bir reklam olmuş. İyi seyirler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu