Sinema/TV - Haberler

‘Game of Thrones’un son sezonu aklınızı alacak aklınızı!’

Son sezonu için daha önümüzde uzun bir süre olan Game of Thrones oyuncularından, dizi ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Daha önce Daenerys Targaryen karakterine hayat veren Emillia Clarke ve Sansa Stark karakterini canlandıran Sophie Turner, dizinin son sezonu ile ilgili iddialı konuşmuştu. Bir o kadar iddialı açıklama da seride Missandei karakterini canlandıran Nathalie Emmanuel‘den geldi.

Game of Thrones’un son sezonu içinizi acıtacak

Dizinin yeni ve son sezonu hakkında açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, yeni sezonun Game of Thrones hayranlarını fazlasıyla memnun edeceğini belirtmiş. Bunun yanı sıra “Seride sonuca bağlanmayan birçok olay ve karakter bulunuyor. Yani bu sezon serinin hayranları için inanılmaz derecede tatmin edici olacak. Aynı zamanda heyecan verici ve içinizi acıtacağını da söyleyebilirim.” sözleri ile bu iddialarını da sürdürmüş.

Yeni sezon hakkında somut bilgi vermese de, övmelere doyamayan güzel oyuncu son olarak “Serinin finalini izlediklerinde insanların akılları başından çıkacakmış gibi hissediyorum” sözlerine de yer vermiş. Game of Thrones‘un henüz tam tarihi belli olmayan son sezonu 2019’da yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu