Gaming Istanbul

Gaming İstanbul 2018’de bizi neler bekliyor?

Ülkemizin en önemli oyun fuarı haline gelen ve uluslararası alanda da adından söz ettirmeye başlayan Gaming İstanbul‘da bu sene yine oyun severleri birçok etkinlik bekliyor. Biz de bu videomuzda 1-4 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarın direktörlerinden Cevher Eryürek ile fuarda neler olacağını konuştuk.

Gaming İstanbul’da neler olacak?

Gaming İstanbul, bu yıl “İçinde oyun olan oyun fuarı” sloganıyla yola çıkıyor. Dünya genelinde kendisine ait 300 fuar ve 4 binin üzerinde organizasyona sahip “etkinlik uzmanı” GL Events, GAMING İSTANBUL’un 14 bin metrekarelik fuar alanını 4 bin 400 metrekare büyüteceğini açıkladı. 1-4 Şubat 2018 tarihlerinde Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde üçüncüsü düzenlenecek olan fuar, İlk senesinde 46 bin 800, ikinci senesinde 82 bini aşan ziyaret rakamlarına imza atmıştı.

Fuara katılımı kesinleşen firmalar arasında Ubisoft, Pearl Abyss, ByNoGame, Param, Xbox, Playstation, Epin, Monster Energy, Redbull, Vestel, Papara, Game Satış, Adore Mobilya, Seti Medya, Ewaapro, Xdrive, Oyungezer, Proud Dinasours, GearBest, Beluga Global, Codemodeon, Binary Games, Zocco’s, QP bilişim, OverGame, Zeren’s Universe, Appodeal, Admost, TCA, Portable Marketing ve Rising Tech yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu