Oyun Haberleri

Gaming.gen.TR’nin yeni mağazası soyuldu, zarar 3 milyon TL

Gaming.gen.TR tarafından yapılan açıklamada, 12 Haziran’da kimliği henüz belirlenememiş 5 kişinin gece saatlerinde mağazaya girip 3 dakika içerisinde 3 milyon TL değerindeki bilgisayar ve bileşenlerini çaldığını paylaştı. 

Gaming.gen.TR 3 dakikada 3 milyon TL zarar etti

Güvenlik kameralarına yakalanan şahısların henüz kimliği belli değil. Özellikle ekran kartları ve teşhire açık bekleyen dizüstü bilgisayarları hedef alan soyguncular, tam 3 dakikada 3 milyon TL değerindeki bilgisayar ve bileşenlerini çaldılar. Levyelerle mağazadaki cam raflara da zarar veren soyguncular ardında DNA izleri bırakmışlar. Hırsızları tespit etme çalışmaları ise halen sürüyor.

Gaming.gen.TR konu ile ilgili şöyle bir açıklama yayınladı: 

“Değerli Oyuncular,

Bildiğiniz gibi Mart ayında sizlerin ve influencerların büyük ilgisi ve katılımı ile mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Tamamen sizlerin deneyimine ve zevkine odaklı şekilde tasarlanmış ve o günden beri hizmet veren mağazamızda, 12 Haziran tarihinde kimliği henüz belirsiz 5 şahıs tarafından 3 milyon TL’lik oyuncu donanım ve ekipmanı çalındı.

Yaşanan bu talihsiz olaya rağmen mağazamızı 1 gün içerisinde ilk günkü gibi sizlere hazır hale getirdik.Her zaman olduğu gibi aynı kalitede hizmetimize devam ediyoruz.”

Türkiye’de bilgisayar ve bileşenleri alanında önemli bir marka haline gelen Gaming.Gen.TR’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, suçluların en yakın zamanda yakalanıp gerekli cezaya çarptırılmalarını temenni ediyoruz. Umarız ki gelecekte bu tür hırsızlık olayları yaşanmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu