Oyun Haberleri

GIGABYTE’tan 7 serisi yıldızları

GIGABYTE bugün uzun zamandır beklenen 3. Nesil Intel Core işlemciler için üstün performans sunmak üzere tasarlanmış, 7 serisi anakartlarını duyurdu. GIGABYTE 7 serisi anakartlar, dünyanın ilk Dual UEFI BIOS’unu, yeni ve benzersiz Tüm Dijital güç tasarımı ve en son GIGABYTE Ultra Durable 4 teknolojilerini sistem yükseltme için son derece cazip bir şekilde sunuyor.

GIGABYTE Anakart İş Birimi Başkan Yardımcısı Henry Kao “Yeni GIGABYTE 7 serisi anakartlar, bilgisayar tutkunu DIY meraklıları için geleceğin işlemcileri, VGA kartları, belleği, SSD’leri  ve kablosuz protokolleri ile uyumlu olacak özellikleri sağlayarak kusursuz bir yükseltme sunmak için tasarlanmıştır.” dedi. “Bundan sonra bizim için, GIGABYTE Z77 ve H77 anakartlara agresif bir geçiş mantıklı olacaktır, böylelikle Intel’in çok aranan 3. Nesil Çekirdek işlemcilerinin piyasaya çıkma beklentisinde olan meraklı kitleyi satın almaya yönlendirebiliriz.”

Intel Masaüstü Platformları Genel Müdürü Zane Ball “Intel 7 Serisi Chipset tabanlı anakart lansmanı ile Intel, GIGABYTE ile ortak olmanın heyecanını yaşamaktadır “dedi. “Bu yeni kartların, Intel  Rapid Start da dahil olmak üzere Intel’in yanıt teknolojilerini, Intel Smart Connect ve Intel Smart Response’u da desteklemesinden mutluyuz. Kullanıcılar akıcı performans ve en önemli uygulamalara daha hızlı erişimin keyfine varacaklardır. “

Özel 3D BIOS ile Dual UEFI
GIGABYTE 7 serisi anakartlar, özgün UEFI GIGABYTE DualBIOS teknolojisine dayanan devrimci 3D BIOS özelliğine de sahiptir. Güncel bir görünüm ve his ile, bu yeni 3D BIOS, 3D Mod ve Gelişmiş Mod olarak BIOS ortamında iki etkileşimi farklı modu, geleneksel BIOS kullanıcı deneyimini yeniden biçimlendirerek çok daha sezgisel ve grafiksel arabirimi ile sunuyor.

Özel All Digital Engine
GIGABYTE 7 serisi anakartlar için yeni All Digital güç tasarımı, LGA 1155 soket üzerinde kullanıcılara 3. nesil Intel Core işlemcilere teslim gücünde daha fazla kontrol sağlıyor. Kullanıcılar CPU, işlemci grafik, VTT ve sistem belleği için tamamen dijital kontrol kullanarak, PC’nin enerji duyarlı bileşenlerine önceden mümkün olandan daha kusursuz güç dağıtımının tadına varabilirler.

Ultra Durable 4 -Ultra Durable Anakart Konusunda Israrcı Olun
GIGABYTE 7 serisi anakartlar bir dizi teknolojiyi kapsayan, DIY bilgisayar üreticilerine bilgisayarları için mutlak iyi koruma garantisi veren, yeni GIGABYTE Ultra Durable  4 teknolojisi ile donatılmıştır. Bu teknoloji, rutubet ve nemi içeren arıza tehditlerini, elektrostatik boşalmayı, ani güç kaybını ve yüksek çalışma sıcaklıklarını önler.

Lucid Virtu MVP
GIGABYTE 7 serisi anakartlar, bilgisayarınızın görsel ve grafiksel performansı artıran, Lucid Universal MVP dediğimiz, en son Lucid Virtu GPU sanallaştırma teknolojisine sahiptir. Bilgisayarın otomatik olarak onboard Intel işlemci grafik ve kullanılmakta olan uygulamaya bağlı olarak ayrı bir GPU arasında geçiş sağlamasına izin veren değiştirilebilir grafik sunan, Lucid Virtu MVP, çerçeve oranlarını artırmak ve ekran yırtılmasını ortadan kaldırmak için gereksiz işleme görevlerini ortadan kaldıran HyPerformance teknolojisine de sahiptir.


GIGABYTE Bluetooth 4.0/Dual Band 300Mbps Kablosuz Ekran Kartları

GIGABYTE 7 serisi anakartlar, en son Bluetooth 4.0 (Smart Ready) ve çift bant 300Mbps Wi-Fi bağlantısı desteği sunan özel bir PCIe genişleme kartına sahiptir. Splashtop ve Dropbox gibi bilgisayar yazılımının uzaktan kontrolünün, uygun fiyatlı veya ücretsiz olarak artan kullanılabilirliği ile, GIGABYTE, şimdi ev bulutu keşfetmenin ve tadını çıkarmanın zamanı olduğuna inanmaktadır: Performans ve masaüstü bilgisayarların işlevselliğinin taşınabilir bulut cihazlar tarafından kullanıldığı ve kontrol edilebildiği bir ev ağının güvenli ortamındaki kişisel bir bulut.

GIGABYTE EZ Setup

GIGABYTE 7 serisi anakartlar, kullanıcıların, en son Intel yanıt teknolojilerini daha kolay uygulamasını sağlayan özel EZ Setup programına sahiptir. Basit bir kullanıcı arayüzü içinde, Intel  Smart Response, Intel Smart Rapid ve Intel Smart Connect’i yükleyebilir ve yapılandırabilirsiniz. GIGABYTE EZ Setup, prosedürü, mouse ile birkaç basit tıklamaya indirerek, bu teknolojilerin her biri için kurulum prosedürünü otomatik yapacaktır.


Onboard mSATA Desteği
Tüm ATX form faktörlü GIGABYTE 7 serisi anakartlar, GIGABYTE EZ Smart Response teknolojisi ile birlikte, kullanıcıların kolayca ve uygun fiyatla, bilgisayarlarından daha iyi yanıt alabilme keyfini sağlayan, onboard mSATA konnektörüne sahiptir. mSATA katı hal sürücüleri, tablet PC’lerin hızlı büyümesiyle popüler olmuş ve akıllı önbelleğe almada daha ucuz bir çözüm olmuşlardır çünkü geleneksel SSD’lerden daha fazla küçük kapasitelerde bulunmaktadırlar.

GIGABYTE 7 Serisi Anakart Modelleri


– Basın Bülteni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu