Oyun Haberleri

Gizemli Final Fantasy XV sitesi sonunda geri sayımı bitirdi

Square Enix bir önceki gece FINAL FANTASY XV için yeni bir geri sayım sitesi açmıştı. Haberini yaparken de yazdığım gibi sitede üstü karanlık bir Moogle ve arkada da LittleBigPlanet’tan çıkma çizimler görünüyordu.

Dünden beri nasıl teoriler gördüm anlatamam. Oyunun PC için duyurusu yapılacak dendi, World of Final Fantasy için bir duyuru olacak dendi, FINAL FANTASY VII Remake için video gelecek dendi. Bunların her biri güzel gelişmeler aslında. Ancak hiçbiri gerçekleşmedi. Görünen o ki Square Enix oyuncuları boşuna heyecanlandırdı. Herhalde Moogle’ların oyunda bulunması için yapılmış garip bir kampanya. Şahsen ne anlama geldiğini, neye yaradığını bile anlayamadım. Şöyle genel bir bakış atınca da ‘aman banane ya?’ dedim.

Görünen o ki Twitter’da takipçi kasıyor Square Enix. Her gelen takipçi sepete bir Moogle ekliyor. Moogle eklendikçe de bir ‘Moogle hediyesi’ alma şansı yakalıyorsunuz. Bu hediyeler ne olacak, nasıl olacak, fiziksel mi, dijital mi olacak hiç bilmiyorum ancak site linkini şuraya bırakıyorum merak eden varsa diye. Şahsen hevesim kursağımda kaldı. Beklediğim şey bu değildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu