Oyun Haberleri

God of War 3’den yeni detaylar





God of War 3’ün şu anki durumunu gören bir editör, oyunla ilgili oldukça güzel bilgiler vermiş. İlk olarak VGA08’deki trailer’dan çok da birşey beklenmemesi gerektiğini, çünkü 20 saniye kadar süren bir video olduğu belirtilmiş. Oyunun grafiklerinin ise, bu sektörde yeni bir standart oluşturacağını ve şimdiye kadar çıkmış oyunlar içerisinde en sinematik oyun olacağını vurgulamış. Görsellikteki animasyonlar ve detayların ise inanılmaz boyutta olduğunu; ayrıca oyunun, 1080p ve 60FPS olması için uğraş verildiğini ve oyunda Gladiator mode ve co-op desteğinin de olacağı belirtilmiş.



Gördüğü bölümden ise şu şekilde bahsetmiş: “Gökyüzünün kırmızımsı bir havada olduğu ve heryerin yağmur bulutlarıyla çevrildiği bir bölümdü. Ardından sis ve ölü ağaçlarla çevrelenmiş müthiş derecede detaylandırılan deniz kıyısında bir mezar. Bir süre sonra, inanılmaz bir gerçekcilikte tozu toprağa katarak mezardan çıkan zombilerle Kratos’un müthiş savaşı ve ardından gelen boss dövüşü ise şimdiye kadar gördüklerim içinde en iyisiydi.”



Verilen bilgiler için de en önemlisi ise, %100 onaylanarak, oyunun demosunun ilerki zamanlarda belki de çok daha yakın bir zaman diliminde PSN’e geleceği belirtilmiş.



KAYNAK vgtilt.com


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu