Oyun Haberleri

God of War GeForce Now sisteminden kaldırılıyor

Geçtiğimiz aylarda yeni PS Plus aboneliklerini duyuran Sony, bu sefer kendinden çok emin. Daha önce yaşamış olduğu sorunları tekrar yaşamamak adına yere sağlam basan firma bir karar aldı ve bu karara göre God of War GeForce Now sisteminden kaldırılıyor.

God of War GeForce Now kütüphanesinden kaldırılıyor

Sony, bulut oyunlarını yenilenmiş PlayStation Plus sistemiyle Haziran ayında hizmete alıyor. Daha önce bulut oyunlar konusunda çeşitli girişimlerde bulunan Sony, istediği etkiyi alamamıştı ve şimdi PS Plus hizmetini yenileyerek bu konuda bir kez daha deneme yapmak istiyor. Oyuncular da tanıtılan bu yeni hizmetten şimdilik memnun görünüyorlar. 

Sony, elbette kendine ait olan birinci sınıf oyunlarını tekelinde tutma taraftarı ve hepsini yenilenmiş PS Plus hizmetine dahil etmek istiyor.  Bu sebeple ilk girişimi God of War üzerinde oldu ve oyunu hem Steam hem de Epic Store için GeForce Now kütüphanesinden kaldırıyor. GeForce Now’a geçtiğimiz Nisan ayında eklenen oyun 1 Temmuz tarihi itibariyle GeForce’dan tamamen ayrılıyor.

Bu ayrılış hakkında Nvidia tarafı, “God of War, 1 Temmuz’da GeForce Now kütüphanesinden kaldırılacak ama oyunu daha önce GeForce Now’da en az bir kere bile oynamış olan kullanıcıların oyuna erişimi devam edecek” açıklamadı geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu