MK TV

God of War lansmanı için Norveç’te Viking köyüne gittik!

Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan God of War rüzgarı esmeye başladı bile. Yarın inceleme ambargosunun kalkmasıyla birlikte oyun hakkındaki görüşlerimizi de sizlerle paylaşabileceğiz. Tabi bunun dışında oyun hakkında yapımcılar ile yaptığımız röportajlarda dahil olmak üzere bir çok içerik gelecek.

God of War lansmanı için Viking köyüne gittik!

Bu videomuzda ise sizlere God of War lansmanından bahsedeceğiz. Geçtiğimiz hafta God of War‘ın özel bir lansmanı için Norveç‘e gittik ve burada dediğim gibi oyunun yapımcıları da dahil olmak üzere, God of War‘ın o Nordic mitolojisi ile dolu olan atmosferini sonuna kadar yaşadık. işte hazırladığımız bu videomuzda hem lansmandan detayları konuşuyoruz hem de Norveç’in o eşsiz atmosferini sizlerle paylaşıyoruz. Tabi oynama şansına eriştiğimiz oyundan da kısa izlenimlerimizi paylaşıyoruz.

Başta da söylediğim gibi ambargo sürelerinin gelmesi ile birlikte God of War için özel içeriklerimiz de gelmeye devam edecek. Bu video dışında God of War için hazırladığımız ön incelemeye buradan ulaşabilir ya da Kratos’un hikayesine buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu