Oyun Haberleri

God of War PC versiyonu 1 milyon satış rakamını geçti

Şu sıralar oyun dünyasının en çok konuşulan yapımlarından biri şüphesiz God of War PC versiyonu. Sony’nin Steam’de çıkardığı en başarılı oyun olma özelliğini de taşıyan God of War PC sürümü, anlık oyuncu sayısı konusunda da firmanın bu platformdaki rekorunu kırmıştı. Çıktığı günden beri PC oyuncularından büyük övgüler alan oyun iki haftadır Steam satış listelerinin de ilk sırasında yer alıyor. Gelen raporlar ise oyunun satış rakamlarının şimdiden bir milyon barajını geçtiği yönünde.

God of War PC versiyonu 1 milyon satış rakamını geçti

14 Ocak’ta Steam üzerinden yayınlanan oyunun net satış rakamı belli olmasa da 1 ve 2 milyon arasında bir rakama ulaştığı tahmin ediliyor. Steamspy sitesinin raporuna göre oyunun satış rakamı çoktan bir milyonu geride bırakmış. Steamspy’ın kullanıcı profillerindeki oynanan oyunlardan bir istatistik tuttuğunu belirtelim. Yani profilini ve oynadığı oyunu gizleyen kullanıcılar bu rapordaki istatistiklere geçmiyor. Bu da resmi rakamların çok daha yukarıda olabileceğini bizlere işaret ediyor diyebiliriz.

Ayrıca oyunun Epic Games Store gibi diğer dijital servisler üzerinden çıktığını da göz önüne alırsak satış rakamının iki milyona yakın, hatta geçmiş olabileceğini de düşünebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu